Kors på halsen E-bok


Kors på halsen - Camilla Heiberg Nilssen, Helene Storm pdf epub

PRIS: GRATIS

INFORMASJON

SPRÅK: NORSK
HISTORIE: 2011-02-02
FORFATTER: Camilla Heiberg Nilssen, Helene Storm
ISBN: 9788280712325
FORMAT: PDF EPUB MOBI TXT
FILSTØRRELSE: 3,32

FORKLARING:

I denne boka forteller to søstre om hvordan det er å ha en lillesøster som driver med selvskading. Ida begynte med selvskadingen da hun var ti år, nå er hun i begynnelsen av 20-årene og det haster for henne å bli frisk. Søstrene reflekterer over årsaker til at nettopp deres søster er betegnet som en av landets verste selvskadere, og i korte tekster sier Ida selv noe om hvordan hun har det. Psykoteraput Lise Studsgård forteller også om sitt møte med Ida og noen av mytene rundt denne lidelsen. "Et sjeldent betydningfullt og praktisk læreverk innen kunnskap om selvskading". L.D. Selnes, Tidsskrift for Den norske legeforening.

...Kors På Halsen er Røde Kors sitt samtaletilbud for barn- og unge ... Kors på halsen - Ring oss! - YouTube ... . Under koronakrisen har tjenesten opplevd stor pågang. Fra skolene stengte 12. mars har tjenesten fått 5579 henvendelser fra barn- og unge som ønsker å snakke med noen. Nå dobler Telenor støtten til Kors På Halsen for å bidra til at alle de som søker hjelp, får noen å snakke med.

Kors på halsen er et samtaletilbud til alle barn og unge i landet, uavhengig av hvor de bor. Som en følge av økningen i antallet henvendelser, ser hjelpeli ... Kors På Halsen - Forum ... . Som en følge av økningen i antallet henvendelser, ser hjelpelinjen et stort behov for flere frivillige til å besvare samtalene fra kontoret i Oslo. - Uten frivillige eksisterer ikke Kors på halsen. 50+ videos Play all Mix - Hjerterknekt - Kors på halsen YouTube; Hjerterknekt - Jeg hører en gitar i kveld - Duration: 4:06. Hjerterknekt 30,974 views. 4:06. Roy ... Kors på halsen er landsdekkende og anonymt samtaletilbud fra Norges Røde Kors.Målgruppen er alle barn og unge under 18 år i Norge som ønsker å komme i kontakt med en voksen person for å snakke om ting som måtte oppta dem, om ting som er vondt eller vanskelig eller for å få informasjon om deres rettigheter og muligheter innenfor det offentlige hjelpeapparatet. Kors på halsen, ti kniver i hjertet, mor og far i døden er det femte albumet til Karpe Diem og ble utgitt i 2012. Albumet fikk terningkast 5 i Dagbladet, VG og Adresseavisen.Anmelderne roste særlig tekstene på albumet. Sporliste. 1.«SAKTE FILM» Kors på halsen. Kjendiser, fotballspillere og kongelige smykker seg med kors i alle varianter. Men de ber ikke nødvendigvis «Fader Vår» for det. Mens korset for noen år siden var noe man ... Kors på halsen - Røde Kors 737 views. 0:34. Ti ting du ikke visste om Kors på halsen # 2 Ekspertpanelet - Duration: 0:34. Kors på halsen - Røde Kors 507 views. Kors på halsen, Vi er en samtaletjeneste for alle barn og unge i Norge. 4.8K likes. Kors på halsen er Røde Kors' samtaletilbud for alle barn og unge opp til 18 år. Ring, chat eller mail med oss alle... «Kors på halsen» er et gratis og anonymt samtaletilbud der du kan ringe inn ( eller chatte) og snakke om det du har på hjertet med Røde Kors-frivillige. Kontakt oss <3 «Kors på halsen» holder åpent hver dag kl. 14-22.00. Ring 800 33 321, eller chat/ skriv mail. Kjøp Kors på halsen? Innføring i livssynsjournalistikk fra Cappelendamm Alle mennesker har et livssyn, bevisst eller ubevisst. Livssyn berører viktige sider ved livet og påvirker samfunnsutviklingen. Det handler om verdier, penger, makt, likestilling og interne teologiske debatter. Kors på halsen, Vi er en samtaletjeneste for alle barn og unge i Norge. 4,8 k liker dette. Kors på halsen er et gratis og anonymt samtaletilbud for alle opp til 18 år på chat, telefon og mail ️Et... TITTEL: Kors på halsen.Sannheten om Sylvi Listhaug; FORFATTER: Mathias Fischer FORLAG: Gyldendal Hun sparker til venstre og mot sentrum. Hun takler motstanderne rått og kontant også i eget ... Kors ...