Gi meg et smil E-bok


Gi meg et smil - Siri Grundnes Brodahl pdf epub

PRIS: GRATIS

INFORMASJON

SPRÅK: NORSK
HISTORIE: 2016-11-01
FORFATTER: Siri Grundnes Brodahl
ISBN: 9788282161633
FORMAT: PDF EPUB MOBI TXT
FILSTØRRELSE: 12,11

FORKLARING:

I denne boken følger vi Siri gjennom oppveksten som pårørende til en søster med ulike diagnoser som autisme og dyp psykisk utviklingshemming. Siri har et sterkt ønske om å bli sett av lillesøsteren sin, være nær henne og kommunisere med henne. Men Siljes utvikling foregår i et eget tempo og på egne premisser, og det må familien omstille seg etter. De må stadig finne nye måter å leve og være sammen på. «Gi meg et smil» gir et innblikk i de utfordringene en møter som søsken av et barn som er annerledes. Det handler om å komme hjem fra skolen og finne huset fullt av fremmede fagfolk. Om slitne foreldre, uforstående skolekamerater, stirrende folk på gaten - og om den ubeskrivelige smerten i hodet og i hjertet når lillesøster, midt i en lek, lugger hardt. Men det handler også om ekstatiske gledesstunder - som den første gangen Silje plukker opp sin egen spiseskje, nynner en sang, eller legger hodet bakover og ler en rungende latter - og om viktigheten av å ta vare på disse uventede, unike øyeblikkene. Siri Grundnes Brodahl er innom en rekke essensielle temaer og et bredt spekter av komplekse følelser i sin skildring fra oppveksten. Som voksen reflekterer hun over det familien hennes har vært igjennom, og deler sin erfaring i håp om å skape økt kunnskap og innsikt. Boken er beregnet på søsken, foreldre og venner som pårørende, samt fagfolk og andre interesserte. Den inkluderer også en fagdel om søsken som pårørende, skrevet av psykiater Anne Kristine Bergem.

...g er blitt senket i graven da trenger jeg ikke ditt smil ... Wafande - Gi' Mig Et Smil @ Byg Amok Med P3 - YouTube ... . Elsk meg mens ennå jeg lever og hjertet om kjærlighet ber, har døden først lukket mitt øye jeg ber ei om kjærlighet mer. Sørg ikke over min kiste med øynene gråtfull og våt, du måtte langt heller ha spart meg for mangen en tåre jeg gråt. "Gi meg et smil mens jeg lever, kom mot meg forstående mild. Når jeg er blitt senket i graven da trenger jeg ikke ditt smil." Mormor var mitt store forbilde. Jeg bodde store deler ... Gi meg et smil - Stiftelsen Dam ... ." Mormor var mitt store forbilde. Jeg bodde store deler av barndommen hos mormor og har fått gleden av hennes livsfilosofier, verdier og moral. Smil med meg. Gi deg selv et lykkelig liv. Den beste gaven man kan gi seg selv i livet er flest mulig øyeblikk man smiler til og færrest mulig man blir lei seg av. Du kan komme langt i verden med et smil. Ja, faktisk kan et smil være alt som skal til for å få en mann på kroken, og det kan også få deg til å se yngre ut.. En studie utført ved University of Kansas i 2012 viser også at det å smile kan redusere stress, og dermed også være godt for hjertet. I så fall skjønner vi jo hvorfor det sies at en god latter kan forlenge livet. Når du har aktiveret dit Giv Et Smil gavekort, opretter du en profil, hvor du kan se dine bestillinger, dit forbrug, aktuel saldo mm. Du kan finde tilknyttede forretninger og bestille produkter fra webshoppen, når du er logget ind på din konto. Dette er trin 3. KLIK HER Piet smiler til verden og især til musikken. Bare gi' mig et smil, Når du møder mig på din vej, heyo, heyo, he. Har kun et liv, så nyd hva' du har... La Oss Gi Et Smil har besøksadresse Onsøyveien 75 C, 1614 Fredrikstad (Viken). Bedriften ble stiftet i 2016 og er registrert som FLI under bransjen "sosiale velferdsorganisasjoner". Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er La Oss Gi Et Smil.

Få tilsendt kontaktopplysninger, kart og veibeskrivelse for La Oss Gi Et Smil gratis til din mobil. Fyll inn ditt mobilnummer i ......